Ekosistemimiz

Öğrenim materyalleri, süreç ve paylaşım platformlarını üretmek için alanında uzman kişi ve kurumlar ve aşağıdaki paydaşlarla iş birliği yapıyor; 21. yüzyılın öğrenen insanına yönelik bir çalışma planı izliyoruz.

 

Proje ve İhtiyaç Belirleme

Üretim hedefimizi daha önceden belirlediğimiz projelere ve var olan dönemsel ihtiyaçlara göre belirliyoruz. Dönemsel ihtiyaçlar, yeni teknolojilerin sunduğu olanaklarla sürekli gelişen öğrenim materyallerine ve paylaşım platformlarına yönelik olarak ortaya çıkıyor; projeler ise öğrenimin temelinde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz değişime göre belirleniyor.


Üretim Süreçlerimiz

Üretilen öğrenim materyali ya da platformun özelliklerine göre, ortak bir üretim grubu ve iş birliği yapısı oluşturuyoruz. Görseller, yazılım, içerik üretimi planlıyor; alanında uzman kişi ve kurumlarla çalışıyor; öğrenim süreçlerini oluşturarak projenin koordinasyonunu ve finansını gerçekleştiriyoruz.


Ortaklık ve İşbirliği

Yurt içi ve yurt dışında 21. yüzyıl eğitim ve öğrenim materyalleri ve süreçleri üzerinde çalışan kurum, kuruluş ve kişilerle iş birliği ve ortaklık anlaşmaları yapıyoruz.